Kedves Közönségünk!

Koncertjeinket ingyenesek, de regisztrációhoz kötöttek, és védettségi igazolvánnyal látogathatók!

Kérjük, koncertjeinkre regisztráljanak a honlapunkon, hogy biztosítsák időben helyüket!

19:00-19:20 közt a regisztrált nézőknek érkezési sorrendben biztosítunk belépési lehetőséget.

19:20-19:30 a szabad helyeket elfoglalhatják a regisztráció nélkül érkezők (érkezési sorrendben)!

19:30 a koncertek kezdési időpontja!

A védettségi igazolvány ellenőrzése a jogszabály szerint minden esetben kötelező!

Kérjük, ellenőrizzék indulás előtt okmányaikat!

  • A védettségi igazolványon a személyazonosító igazolvány (személyi igazolvány) száma, és/vagy az útlevél száma szerepelhet.
  • Azt az okmányt feltétlenül hozza magával, melynek száma szerepel a védettségi igazolványon.
  • Ha a személyazonosító okmány és az útlevél száma is szerepel a védettségi igazolványon, akkor csak az egyiket szükséges felmutatnia.
  • Jogosítványt NEM tudunk elfogadni.
  • Abban az esetben tud belépni a koncertjeink területére, ha a védettségi igazolványa érvényes!

A maximális biztonság érdekében a koncertek nem teljes nézőszámmal kerülnek megrendezésre. Köszönjük, ha továbbra is viselik a maszkot és tartják a távolságot a Kisfaludy Galéria illetve az Evangélikus templom területén.  Vigyázzunk magunkra és egymásra!

A pénztáraknál, illetve a kapun való belépéskor az igazolványokat be kell mutatni, azokat a jogszabályi előírásoknak megfelelően ellenőrizni szükséges! Kérjük megértésüket és együttműködésüket!

Már letölthető az EESZT mobilalkalmazás (Play áruház,App Store) amely igazolja az oltás tényét, ezzel képes a védettségi igazolvány kiváltásra. Az alkalmazás használatával azok is látogathatják a koncerteket, akik már megkapták az oltást, de valamilyen oknál fogva a védettségi igazolványt még nem.  A kellemetlenségek elkerülése érdekében mielőtt az koncert helyszínére érkeznek kérjük a https://www.eeszt.gov.hu/ weboldalon tájékozódjanak az alkalmazás használatáról és végezzék el az igazolás bemutatásához szükséges technikai intézkedéseket. (mobilalkalmazás letöltése, regisztráció …stb)

60/2021. (II. 12.) Korm. rendelet a koronavírus elleni védettség igazolásáról -értelmében a koncertek látogatása Magyarország területén történt védőoltás tényének az igazolásával történik.

(2) A koronavírus elleni védettség igazolására alkalmas az e rendelet szerinti hatósági igazolvány (a továbbiakban: védettségi igazolvány), illetve applikáció. Az oltásnál kapott papír alapú igazolást a rendelet értelmében nem áll módunkban elfogadni.

Információk az alkalmazás használatáról: https://koronavirus.gov.hu/sites/default/files/sites/default/files/imce/tajekoztato_a_vedooltast_igazolo_mobilalkalmazasrol_-_2021.05.14.pdf