REGISZTRÁCIÓ – jelentkezés a Mesterkurzusokra

A mesterkurzus aktív résztvevői díja: 10.000 Ft

(Az aktív részvétel azt jelenti, hogy a jelentkező egy tanóra keretében a kiválasztott tanárnak eljátszhat egy vagy több szabadon választott művet, melyhez ott helyben instrukciókat kap. A passzív hallgatók ezeket az órákat hallgathatják végig)

A 45 perces órákra az alábbi online jelentkezési lapon lehet regisztrálni aktív játékosnak. Most is az eddigi bevált módszert választjuk: lehet első, második, harmadik helyen megjelölni tanárokat, attól függően, kihez szeretne a jelentkező leginkább bekerülni. A jelentkezőt a regisztrációban megjelölt sorrendben, elsősorban az első helyen megjelölt tanárhoz osztjuk be. Ha az első helyen megjelölt tanárnál nincs már szabad hely, akkor a második helyen megjelölt tanárhoz osztjuk be, ha ott sincs már hely, akkor a harmadik helyen megjelölt tanárhoz… Így válik fontossá, hogy mielőbb jelentkezni kell egy-egy frekventált tanárhoz a mesterkurzusára, hogy biztosan bejusson a jelentkező az első helyen megjelölt tanárhoz.  Egy-egy tanárhoz, egy napra, összesen 5-5 jelentkező regisztrálhatja magát. A népszerű tanárok helyei hamar betelnek, de aki megjelöl másik két tanárt is, esetleg bekerülhet valamelyikükhöz és játszhat az ő óráján.

A regisztrációs díjat online, bankkártyával ITT tudja kifizetni.

Utalás esetén a regisztrációs díjat a következő bankszámlára kérjük befizetni:

Eötvös Zenei Alapítvány
OTP Bank
Számlaszám: 11742111-20062297

A megjegyzésbe kérjük beírni a jelentkező nevét a következő módon:
„NÉV” – BGF2024-mesterkurzus

Figyelem! A passzív hallgatóknak nem kell jelentkezniük, ingyenesen jöhetnek a kurzusok óráit hallgatni! A Mesterkurzusokon való aktív részvételi díj befizetése a Fesztivál koncertjeinek látogatására NEM jogosít, kizárólag a Mesterkurzusokra vonatkozik. A koncertek látogatásához jegyet vagy bérletet kell váltani, amit ITT tudnak vásárolni.

Mesterkurzusokra jelentkezési lap 2024

A jelentkezési határidő 2024. június 19!

A regisztrációs díjat a következő bankszámlára kérjük befizetni:

OTP BANK Rt. 11742111-20062297

Eötvös Zenei Alapítvány

Kérjük, átutaláskor, illetve befizetéskor írják be a közleménybe: „NÉV” – BGF2024

FONTOS! A jelentkező nevét is be kell írni a befizetés közleményébe, mert másképp nem azonosítható a jelentkező.